• 4 اردیبهشت 1403
  • 295

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش

دوازدهمین طرح محرومیت زدایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به بهره برداری رسید با حضور دکتر حسینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی، مهندس ابراهیمی معاون استاندارو فرماندار ویژه سبزوار، دکتر سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولین، مدیران و مردم ، پروژه بهداشتی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش با زیربنای 550 متر مربع و با اعتبار 85 میلیارد ریال تجهیز و به بهره برداری رسید.

  افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش

به گزارش وبدا/ دکتر سالاری در آیین بهره برداری از این طرح گفت: مرکز خدمات جامع سلامت ابارش جزء 27 پروژه محرومیت زدایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار است که با بهره برداری آن 7 هزار و 500 نفر از جمعیت این روستا تحت پوشش خدمات مرکز قرار خواهند گرفت.

وی افزود: زمین این مرکز با برآورد هزینه 50 میلیارد ریال توسط خیرسلامت مرحوم محمد حسین ابارشی در اختیار دانشگاه قرار گرفته است که با تکمیل و افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش دوازدهمین طرح محرومیت زدایی دانشگاه علوم پزشکی به بهره برداری رسید.

مهندس ابراهیمی معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار نیز در ادامه گفت: سبزوار در حوزه بهداشت و درمان از 22 دانشگاه و همچنین در تعداد بیمارستان و مراکز درمانی از13 دانشگاه در سطح کشوربزرگتر است که این از افتخارات غرب خراسان محسوب می شود.

وی افزود: ظرفیت های بی نظیری در ارائه خدمات درمانی در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار وجود دارد که در صورت دیده شدن می تواند این خطه از کشور را به قطب گردشگری سلامت تبدیل نماید که نمونه آن دانشکده دندانپزشکی است که امیدواریم این فرصت فراهم و در اختیاردانشگاه قرار گیرد.

ابراهیمی اظهار کرد: در سفر آتی دولت به استان خراسان رضوی نیاز است تا در حوزه زیرساخت ها و همچنین تامین تجهیزات مورد نیاز بویژه دانشگاه علوم پزشکی نگاه ویژه ای شود چرا که فراهم شدن آن بار درمانی استان را به شدت کاهش خواهد داد.   

 در ادامه این آیین دکتر حسینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی از تمامی فعالان حوزه سلامت، خیرین و افرادی که در ساخت این مرکز کمک نموده قدردانی کرد و با اشاره به نقش بسیار مهم مردم در حوزه سلامت گفت: دولت با تمام توان خود قادر به ارائه خدمات در یک زمان کوتاه به مردم نیست، نکته مهم و تسریع کننده بحث مردمی سازی، مشارکت و پیوند خدمات بین دولت و مردم است، لذا نقش خیرین و سرمایه گذاران در توسعه کشور بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: یکی از موضوعات مهم شیوه استفاده از ظرفیت های مردمی، خیرین و واقفین در پروژه های عمومی است تا بتوانیم جهش در تولید و خدمات داشته باشیم.

دکتر حسینی با تاکید برظرفیت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با توجه به پیشرفت‌های آموزشی، تجهیزات درمانی و فارغ التحصیلان رشته های مختلف این دانشگاه لازم است که برخی امکانات و خدمات درمانی در همین شهرستان به مردم ارائه گردد، لذا بایستی برای مراکزی چون سبزوار با توجه به اینکه بیش از نیم میلیون نفر را تحت پوشش دارند در نظام سلامت نقشی تعریف شود.

وی ابراز امیدواری کرد ما به دنبال ایجاد ظرفیت برای توسعه متوازن در استان هستیم و قول می دهیم هرآنچه در توان سازمان است بکار گرفته شود تا خدمات درمانی به سبزوار بزرگ داده شود.

 


{news-gallery}
نظرات کاربران
این خبر فاقد نظر می باشد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
{news-gallery}