اداره آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي سبزوار در آبان ماه 1378 زیر نظر معاونت درمان وقت تاسيس گرديد. این اداره در
حال حاضر در فضايي معادل 150مترمربع و با تعداد 5پرسنل رسمي، پيماني وقراردادي زير نظر معاون غذا و دارو دانشگاه در زمينه كنترل بهداشت
و سلامت مواد غذايي و آرايشي و بهداشتي فعاليت دارد و وظيفه کنترل مواد اوليه مورد مصرف در صنايع غذايي و مواد غذايي فرآوري شده در
کليه مراحل توليد، عرضه و توزيع و نمونه هاي وارداتي و صادراتي را از طريق انجام آزمونهاي ارگانولپتيکي، فيزيکي، شيميايي، ميکروبي
براساس استانداردهاي موجود بر عهده دارد.
اداره آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي در قالب بخشهای عمده زير فعاليت مي كند:
1. بخش پذیرش
2. بخش شیمی
3. بخش میکروبیولوژی
4. بخش آنالیز دستگاهی
5. بخش تضمین کیفیت
جهت مشاهده شرح وظایف واحدهای مربوطه روی لینک زیر کیلک کنید :
شرح وظایف واحدهای آزمایشگاه
|