واحد تغذیه

مسئوول واحد تغذیه:سمانه زرقانی(کارشناس تغذیه و رژِیم درمانی)

داخلی 7228

يکي از اجزاء لاينفک بيمارستان است که شامل دو واحد مستقل مشاوره تغذيه و رژيم درماني  )مشاوره بيماران بستری در بخش و سرپايي در کلينيک تغذيه( و خدمات غذايي ) کنترل و نظارت بر مواد غذايي خريداری شده ، انتقال مواد غذايي خام يا فرآوری شده، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری غذای آماده، توزيع غذا و ميان وعده ها، بوفه مواد غذايي و سالن های سرو غذا (با کارشناسان مستقل بوده و وظايف اين دو واحد را بعهده دارد.

   واحد مشاوره تغذیه و رژیم درمانی :

اين واحد، مشاوره بيماران بستری در بخش و سرپايي در کلينيک تغذیه را بعهده دارد. تنظیم برنامه ویژه غذايي جهت بيماران، به عنوان بخشي از برنامه درمان ي ايشان ، مراقبت های ویژه تغذیه ای) استفاده از روش های تغذیه با لوله و تغذيه وريدی جهت تامين نيازهای غذايي بیماران و کمک به درمان ايشان )، از جمله مسئوليت های اين بخش است.

 مشاوره تغذیه در بیماران بستری:

عبارتست از ويزيت بيمار که شامل ارزيابي تخصصي تغذیه، تنظیم رژيم غذايي و پيگيری وضیعيت تغذيه بيمار با تکميل فرم های مربوطه توشط کارشناس تغذیه مي باشد.

ارزیابی اولیه و تخصصی تغذیه:

سنجش نيازهای تغذيه ای بيمار که با استفاده از فرم های ارزيابي اوليه (توسط پرستار) و تخصصي (توسط کارشناس تغذيه) انجام مي شود.

  واحد خدمات غذایی:

اجرای امور مرتبط با خريد مواد غذايي انتقال مواد غذايي خام يا فرآوری شده، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری غذای آماده، توزیع غذا و ميان وعده ها ، بوفه مواد غذايي و سالن های سرو غذا برای بيماران و پرسنل بيمارستان و فعاليتهای جانبي مربوطه در اين واحد صورت مي گيرد. پاسخگويي و نظارت بهداشتي برموارد فوق با واحد بهداشت محيط بيمارستان مي باشد.