دسترسی سریع
جمعه ١١ آبان ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

بررسی تجهیزات و شرایط فنی کارخانه آرد سبزوار

بررسی تجهیزات و شرایط فنی و بهداشتی کارخانه آرد سبزوار جهت صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد کامل

دکتر محمد عبداله زاده(مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی،آرایشی و یهداشتی)

بازدید کارشناسان نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی ، ریاست اداره غله، کارشناسان جهاد کشاورزی و کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه در هفته سلامت به منظور بررسی کیفیت آردهای تولیدی و همچنین غنی سازی ارد با آهن و اسید فولیک در مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۴ انجام شد و نظر به افزایش ارزش تغذیه ای نان و تولید نان مغذی تر با بررسی خط تولید و امکانات تولید کارخانه مذکور مقرر شد که کارخانه مذکور نسبت به تولید آرد کامل و اخذ پروانه های بهداشتی ساخت این آرد اقدام لازم بعمل آید.

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٩ ارديبهشت ١٤٠٣    / شماره خبر:  ١٨٢٨٠  / تعداد بازدید:  357

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: