چهارشنبه ٢٧ تير ١٤٠٣
  • رسانه اینترنتی سلامت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رسماً رونمایی شد
    مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در روز 16 آذر و همزمان با روز دانشجو، برای پوشش ویدیویی همایش دانشجویان جدید الورود، از شبکه تلویزیونی اینترنتی خود رونمایی کرد.

  • اعیاد شعبانیه مبارک باد.

  • فراخوان برنامه جذب دستیاران پژوهشی
    قابل توجه دانشجویان و فارغ التحصیلان پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی

  • هفته سلامت گرامی باد.

  • قابل توجه دانشجویان متقاضی مهمان و انتقال نیمسال اول 97-96
    برای دیدن متن خبر کلیک کنید.

  • بازدید بازرسین معاونت غذا و دارو از داروخانه های سطح سبزوار
    به گزارش ایفدانا، تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذاوداروی سبزوار هم روزه در ایام نوروز و در بازه های زماني تعيين شده برای نظارت و ارائه خدمات دارویی داروخانه ها و اقدامات قانونی لازم در خصوص مشاهده هرگونه تخلف، حضور فعال دارند .

  • فهرست مجلات نامعتبر و جعلی
    فهرست مجلات نامعتبر و جعلی

  • دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری های سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
    جهت مشاهده پوستر جشنواره کلیک کنید.

  • گزیده ای از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سال 95

دسترسی سریع



 چاپ    ارسال به دوست

 

 

انجام 8 هزار و 486 مورد آزمایش شیمیایی و میکروبی در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه

مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از انجام 8 هزار و 486 مورد آزمایش شیمیایی و میکروبی بر روی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال جاری خبر داد.

به گزارش وبدا/ مریم صاحب الزمانی در این باره گفت: با توجه به اهمیت کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی، آشامیدنی، بهداشتی و مواد اولیه مصرفی در کلیه مراحل از تولید تا عرضه بیش از 3 هزار مورد نمونه به آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه ارسال شد که از این تعداد بیش از 2 هزار مورد نمونه ارسالی از معاونت بهداشتی و 907 نمونه از اداره غذا بوده است.

وی تعداد آزمایشات میکروبی انجام شده  بر روی نمونه ها را بیش از 4 هزار مورد بیان کرد.
 
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه کنترل میزان آهن در آردهای نانوایی را در مدت یکسال اخیر 172 مورد اعلام و اضافه کرد: در این خصوص همچنین 514 نمونه نان از نظر جوش شیرین، نمک و بلانکیت در نان های سنتی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مورد ارزیابی قرار داده است.

صاحب الزمانی همچنین گفت: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و ایام نوروز نیز جهت حفظ و ارتقای سلامت عمومی مردم، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در تمام ایام تعطیل فعال و آماده خدمت رسانی می باشد که در این راستا تاکنون ۱۲۷ نمونه زولبیا و بامیه با آغاز ماه رمضان مورد بررسی قرار گرفته است.

 

تاریخ درج خبر: شنبه ٢٦ اسفند ١٤٠٢    / شماره خبر:  ١٨٠٦٢  / تعداد بازدید:  208

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





نشریات دانشگاه
سامانه علم سنجی دانشگاه
  فهرست مجلات نامعتبر
  کتابخانه مرکزی
سامانه پژوهان
مراکز تحقیقاتی
کمیته تحقیقات دانشجویی

  معاونت درمان
  مدیریت پرستاری
  امور بیماریهای خاص
  سامانه نوبت دهی
  مرکز فوریتهای پزشکی
  معاونت غذا و دارو
  قیمت دارو
  داروهای غیرمجاز
  تجهیزات پزشکی
  معاونت بهداشتی
  بهبود تغذیه جامعه
  بهداشت حرفه ای
  نظارت مردمی (1490)
  امور آموزشی
  سامانه های دانشجویی
  مرکز مطالعات
  ستاد شاهد و ایثارگر
  اعضاء هیات علمی
مرکز آموزشهای مجازی
  امور پرسنلی
  اتوماسیون اداری دیدگاه
  ثبت نام نیروهای طرحی
  مناقصات و مزایدات
  سامانه کارآفرینی
  آمار و فناوری اطلاعات
  خدمات الکترونیک
  مطالب آموزشی
  سامانه های الکترونیکی
  پست الکترونیک

روابط عمومی

مجمع خیرین سلامت

نظرسنجی

 

نشریات دانشگاه

کتابخانه مرکزی

پرسشهای متداول

 

پست الکترونیک

برنامه استراتژیک دانشگاه

تالار گفتگو

 

 آمار بازدید

بازديدکنندگان اين صفحه : 797952
بازديدکنندگان امروز :
699
کل بازديدکنندگان : 71828775
بازديدکنندگان آنلاين : 29
زمان بارگزاري صفحه : 0/2969

ثانيه

معرفی دانشگاه     |     اطلاعات تماس     |     پیوندهای مرتبط     |    نقشه سایت    |   سرود ویژه دانشگاه

نشانی: سبزوار - خیابان اسدآبادی - سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار - تلفن : 44011000 - 051 ایمیل: info@medsab.ac.ir

 

تاریخ ایجاد صفحه:05/01/2017 - 17:25:19
تاریخ آخرین تغییرات:7/29/2017 - 10:22:0