چاپ ارسال به دوست
کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه صدور پروانه های بهداشتی (TTAC)
کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه صدور پروانه های بهداشتی (TTAC) و شرح وظایف و قوانین و مقررات و ضوابط مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در مورخ 20/09/1402 در محل سالن دانشگاه با حضور 70 نفر از کارشناسان معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های تولیدی به مدت 8 ساعت برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی آقای دکتر محمد عبداله زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه در خصوص نحوه ثبت منبع فراورده های سلامت محور و صدور مجوز های بهداشتی تدریس نمودند و همچنین در زمینه افزایش سطح علمی مسئولین فنی و کارشناسان در راستای ارتقا کیفیت فراورده های سلامت محور در مورد شرایط خوب تولید (GMP) قوانین و ضوابط اختصاصی فراورده های غذایی ، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و اصول برچسب گذاری و نشانگر رنگی تغذیه ای بحث و تدریس گردید.
تاریخ درج خبر: شنبه ٢٥ آذر ١٤٠٢ / شماره خبر: ١٧٥٦٤ / تعداد بازدید: 542